Motivatiebrief database specialist

Voor een sollicitatie op een functie als database specialist heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief database specialist

Naam
Adres

Postcode en Woonplaats
Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie databaseontwerpen

Geachte heer, mevrouw,

Onlangs kwam ik uw oproep tegen voor een gedreven database specialist.

In een open source omgeving en werken met MySQL en MSSQL zijn voor mij dagelijkse zaken waarbij ik een relationele database eenvoudig kan ontwerpen op basis van de functionele eisen van de klant.

Documenteren en verwoorden zijn eigenschappen die mij uitstekend liggen en ik kan u dan ook garanderen dat optimale prestaties gegarandeerd zijn wanneer ik mijn werk aflever.

Mijn huidige functie loopt over 2 weken af door een reorganisatie en mede hierdoor ben ik zoekend naar een uitdagende en leuke functie.

Vanuit mijn verleden heb ik samengewerkt met uw bedrijf en de mentaliteit die bij u heerst spreekt mij zeer erg aan. Hier zou ik dan ook graag deel van willen uitmaken en deze mentaliteit zelfs verder versterken.

Met veel plezier wacht ik op uw uitnodiging om eens om tafel te zitten zodat wij kunnen bespreken onder welke voorwaardes wij met elkaar in zee kunnen gaan.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.