Motivatiebrief heftruckchauffeur orderpicker

Voor een sollicitatie op een functie als heftruckchauffeur orderpicker hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief heftruckchauffeur orderpicker

Naam
Adres
Postcode en woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en plaats van het bedrijf

Plaats, datum

Betreft: Sollicitatie heftruck chauffeur orderpicker Jumbo distributiecentrum

Geachte heer, mevrouw,

Ik ben een ervaren heftruckchauffeur en ik heb in verschillende magazijnen gewerkt waar ik ook als orderpicker werkzaam ben geweest. Als u mij drie minuten uw volledige aandacht wilt schenken, zal ik u in deze brief vertellen waarom u de moeite zou moeten nemen om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Niet alleen beschik ik over de juiste papieren met betrekking tot het veilig bedienen van een heftruck, ik beschik over de nodige ervaring om te weten hoe er effectief in een magazijn gewerkt moet worden. Het vroegtijdig onderkennen van werkzaamheden betekent vaak een grote tijdwinst voor collega’s die op mij zijn aangewezen als collega heftruckchauffeur.

Ik ben bekend met de ergernissen en lange wachtrijen wanneer er te laat gaten vallen in de voorraad die verzonden moeten worden. Ik ben daarom als chauffeur proactief aan het werk en zorg ervoor dat ik nooit een ongebruikt moment tegenkom.

Als persoon ben ik ijverig, serieus, verantwoordelijk, maar daarentegen vind ik plezier op de werkvloer ontzettend belangrijk. Deze eigenschappen combineer ik graag tijdens mijn werk om effectief te kunnen werken en een goede groepsband te vormen. Ik ervaar dat een groep collega’s die plezier in hun werk hebben altijd beter presteren dan wanneer dit niet het geval is.

Tot slot wil ik u melden dat ik per direct beschikbaar kan zijn en dat ik geen enkele moeite ervaar met overwerk, werken in de avond en/of tijdens weekenden. Ik ben zeer flexibel en gemotiveerd.

Ik kom graag kennismaken met uw bedrijf tijdens een persoonlijk gesprek waarin ik meer mag toelichten over mijn ervaringen, persoonlijkheid en de meerwaarde die ik kan bieden aan uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,
[Handtekening]

[Naam] Bijlage: Cv.

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.