Motivatiebrief horeca medewerker

Voor een sollicitatie op een functie als horeca medewerker heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief horeca medewerker

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie horeca medewerker bij cafe “het Kroegje”.

Geachte heer/mevrouw,

Bij het lezen van de door uw geplaatste vacature van horeca medewerker werd ik zeer enthousiast. Sinds het behalen van mijn diploma aan de Horeca en Hygiëne school in Den Haag, zoek ik een uitdagende, maar ook gezellige setting waarin ik mijn kennis en passie voor de horeca kan inzetten.

In mijn cv zult u zien dat ik verschillende functies heb uitgeoefend in de horeca waarbij mijn ervaring aansluit op de wensen die u stelt voor deze functie. Mijn ambities zijn om op zeer korte termijn een functie te vervullen, exact zoals u nu heeft geplaatst, gezien mijn hart daadwerkelijk ligt in de werkzaamheden zoals u die te bieden heeft. 

Naast mijn aansluitende ervaring en kennis, ben ik een zeer spontane vrouw, vriendelijke en presentatief, die graag ten diensten werkt van uw gasten.

Ik ben flexibel met betrekking tot werktijden, ook in de avond en in het weekend. Graag ga ik de klantenbinding aan om ervoor te zorgen dat de gasten met een goed gevoel de avond afsluiten, maar zeker ook terugkomen voor een volgende leuke avond in uw horecagelegenheid.

Ik ben per direct beschikbaar en zou u graag in een persoonlijke gesprek willen overtuigen van mijn enthousiasme en kwaliteiten.

Met vriendelijke groeten,

[Handtekening]

Naam

Bijlagen: curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.