Motivatiebrief hulpkracht bouw

Voor een sollicitatie op een functie als hulpkracht bouw hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief hulpkracht bouw

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief
Betreft: Sollicitatie bouwvak hulpkracht

Geachte heer, mevrouw,

Na het zien van uw advertentie in de krant reageer ik met enthousiasme op uw oproep voor een hulpkracht in de bouw.

Ik heb 4 jaar gewerkt in de bouw en heb ik verschillende werkzaamheden verricht. Vaak ondersteunend, op het gebied van constructie werkzaamheden.

Ik bezit een afgeronde MBO opleiding en ben in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer. 

Ik neem veel initiatief en door mijn verschillende ervaringen heb ik veel verstand en inzicht waarmee ik extra nuttig kan zijn voor het team. Hard werken en de klus secuur en tijdig afronden is mijn motto. 

Door mijn flexibele werkinstelling en daadkrachtige instelling ben ik een grote aanvulling voor elk bouwvakkundig team. Ik raad u aan om mijn referenties te controleren. Zij zullen u overtuigen van mijn waarde.

Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek mijn ervaringen, inzet en kennis verder willen toelichten en overtuigen dat ik de juiste persoon ben voor uw vacature.

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.