Motivatiebrief medewerker verkoop buitendienst

Voor een sollicitatie op een functie als buitendienst medewerker verkoop hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief buitendienst medewerker verkoop

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie buitendienst medewerker

Geachte heer, mevrouw,

Met veel plezier heb ik uw vacature gelezen voor de medewerker verkoop buitendienst . Direct herkende ik mijzelf in de vraag en zou ik graag deze functie vervullen.

Met een afgeronde HBO accountmanagement studie en ruim 8 jaar ervaring in de buitendienst ben ik zeker dat ik een aanwinst voor uw team zal zijn.

Met veel plezier ga ik de contacten aan met de klant, zorg ik dat ze tevreden zijn en bovenal zorg ik dat zij tevreden blijven. Het onderhouden van klanten en hun uw dienst presenteren, daar kijk ik naar uit. Niet alleen omdat ik met veel passie kan presenteren en veel plezier verkrijg uit de gesprekken met klanten, maar voornamelijk omdat ik geloof in uw product en de visie van uw bedrijf.

Ik wil dan ook graag langskomen om u in een persoonlijk gesprek aan te steken met mijn enthousiasme.

Graag hoor ik van u. 

Met vriendelijke groet,

Handtekening onder de motivatiebrief

Naam

Bijlage: Curriculum vitae

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.