Motivatiebrief medewerkster parfumerie

Voor een sollicitatie op een functie als medewerkster parfumerie hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief medewerkster parfumerie

[Naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]

[Naam van het bedrijf]
[Adres van het bedrijf]
[Postcode en woonplaats van het bedrijf]

[Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief]

Betreft: Sollicitatie medewerkster Douglas Arnhem.

Geachte Mevrouw (naam),

De mogelijkheid om in uw winkel te werken maakte me erg enthousiast. Ik ben flexibel, gemotiveerd en direct beschikbaar. In de rest van deze brief wil ik mezelf graag als geschikte kandidaat aan u voorstellen. Voor mijn ervaringen en opleidingen wil ik u verwijzen naar mijn cv.

Ik wil mezelf beschrijven als een leuke jonge meid, een creatieve geest en een spontane gesprekspartner. Ik kan erg goed luisteren naar mensen en vind het leuk om hen met hun vragen te helpen.

De werkzaamheden in uw winkel passen naar mijn inzicht ook echt bij mijn karakter. Eén gesprek met mij zal u daar ook van overtuigen. Net als het nagaan van mijn referenties.

Ik geniet ervan om mensen te helpen en hen te verassen met iets dat hun verwachtingen overstijgt. Wat ik erg leuk vind is om me in te leven in de klant en hen iets te geven dat hen blij maakt.

Goede service vind ik belangrijk en staat vaak garant voor blije klanten. Het zijn vaak de kleine dingen die iets groots maken.

Ik hoop dat ik een positief heb kunnen schetsen van mijn enthousiasme, mijn spontaniteit en de meerwaarde die ik kan leveren aan uw team. Ik zou heel graag meer van mijzelf willen laten zien in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

[handtekening]

[naam] Bijlage: Curriculum vitae      

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.