Motivatiebrief medisch analist

Voor een sollicitatie op een functie als medisch analist heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief medisch analist

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie medisch analist bij St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein.

Geachte heer, mevrouw,

Gezondheid is ons grootste goed en daar hebben professionals als wij een grote rol in. Uiteindelijk draait ons vermogen om te presteren allemaal om de gezondheid van mensen die het vertrouwen in ons hebben gesteld. Ik wil u middels deze brief overtuigen dat ik niet alleen een meerwaarde kan zijn voor uw team, maar dat ik het vertrouwen van uw patiënten als hoogste doel heb staan.

Mijn grootste kracht ligt in het feit dat ik weet wat welke verantwoordelijkheid ons beroep met zich meedraagt. Elke opdracht kan van levensbelang zijn en het resultaat van ons werk draagt bij aan het geluk van onze patiënten en hun naasten. Met deze kennis in het achterhoofd ga ik elke opdracht serieus aan en zorg ik voor de grootste precisie in mijn analyses.

Als medisch analist voel ik me mede verantwoordelijk voor een snelle genezing, dan wel een snelle en juiste diagnose waardoor de patiënt de grootst mogelijke vorm van zorg aangeboden krijgt die hij verdient.

Naast mijn benodigde opleidingen en ervaringen, welke u terug kan lezen in mijn cv, ben ik continu aan het bijlezen en probeer ik mijzelf op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen van ons vakgebied. Door de hoeveelheid aan technologische ontwikkelingen wil ik mijzelf continu up-to-date houden van de nieuwste mogelijkheden die ons worden geboden. Ik voel mij meer dan alleen een medisch analist, maar ik zie mijzelf graag als onderdeel van een team die elkaar kunnen verbeteren en tot grotere hoogten kunnen brengen.

Ik wil mijzelf beschrijven als een zelfstandige, verantwoordelijk en secure professional. Ik ben zeer goed in staat om te presteren onder grote druk en ik ben initiatiefrijk om een goede samenwerking in het team te ontwikkelen en te behouden.

Met heel veel plezier zou ik mijn motivatie en cv in detail met u willen doornemen tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet, [Handtekening]

[Naam]

Bijlage: Curriculum vitae                     

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.