Motivatiebrief operator verspaningsmachine

Voor een sollicitatie op een functie als operator verspaningsmachine hebben wij een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief operator verspaningsmachine

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van operator vespaningsmachine stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die zelfstandig en professioneel de verspaningsmachines kan Instellen, uitlezen, monitoren, monteren, installeren en bevestigen. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik werk al ruim 4 jaar met veel types verpaningsmachines. Mijn werkervaring en opleidingen maken mij een perfecte kandidaat voor deze functie. Ik weet wat er verwacht wordt van mij en ik ben overtuigd dat ik dit met meer dan goed gevolg kan leveren.

Ik neem mijn werk serieus en ben gedreven om op een veilig en effectieve manier om te gaan met de invulling van de functie in uw bedrijf. Ik ben zeer gemotiveerd om deze vacature te gaan vervullen en ik ben per direct beschikbaar.

Ik laat u graag in een persoonlijk gesprek zien hoe ver mijn kennis en ervaring rijkt en wat ik kan betekenen voor uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.