Motivatiebrief verpleegkundige bij UMC

Voor een sollicitatie op een functie als verpleegkundige bij het UMC, heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld hieronder ook downloaden als PDF of Office Word bestand.

afbeelding-pdf-logo
Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief verpleegkundige bij UMC

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

UMC
Heidelberglaan 100
3584 CX Utrecht

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie vacature verpleegkundige UMC

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben zeer gemotiveerd om mijn motivatiebrief aan u te presenteren voor de functie van verpleegkundige bij UMC Utrecht. Met mijn werkervaring in zowel het UMCG als AVL, ben ik ervan overtuigd dat ik een waardevolle aanvulling zou zijn op uw team.

In mijn huidige functie als verpleegkundige bij het UMCG heb ik geleerd hoe ik efficiënt kan werken onder druk en hoe ik mee moet denken met patiënten om hun behoeften te vervullen. Ik heb ook geleerd om te werken met diverse medische apparatuur en technieken, wat me heeft geholpen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan op de intensive care-afdeling van AVL, waar ik geleerd heb om te handelen in complexe medische situaties en om te werken in een stressvolle omgeving. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een bekwame en vertrouwde verpleegkundige ben geworden.

Ik ben ook sterk in het opbouwen van goede relaties met patiënten en hun families. Ik ben geduldig en heb oog voor hun emotionele behoeften, wat ervoor zorgt dat ze zich veilig en gekend voelen in mijn zorg.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring en vaardigheden me in staat stellen om een waardevolle aanvulling te zijn in uw team als verpleegkundige bij UMC Utrecht. Ik zou graag de kans krijgen om mijn passie en professionele houding verder te ontwikkelen binnen uw organisatie.

Ik dank u voor het lezen van mijn motivatiebrief en kijk ernaar uit om mijn verdere toewijding en vaardigheden met u te bespreken in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Naam
(Handtekening)

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.