Motivatiebrief operator boormachine

Voor een sollicitatie op een functie als operator boormachine heeft motivatiebriefvoorbeeld.nl een specifiek voorbeeld opgesteld. Aan de hand van dit voorbeeld kan je jouw eigen motivatiebrief vergelijken en eventueel aanpassen op de punten die van belang zijn. De beschrijvingen in het voorbeeld zijn fictief. Maak dus een persoonlijke versie voor je eigen motivatiebrief.

Je kunt dit voorbeeld ook downloaden via onderstaand logo, als Microsoft office Word bestand.

Voorbeeld-word-bestand

Motivatiebrief operator boormachine

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats

Naam van het bedrijf
Adres van het bedrijf
Postcode en woonplaats van het bedrijf

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Sollicitatie xxx

Geachte heer/en of mevrouw,

Naar aanleiding van uw vacature voor de functie van operator boormachine stel ik mij graag voor als beschikbare en tevens geschikte kandidaat.

U bent op zoek naar een kandidaat die weet hoe er omgegaan moet worden met boormachines, die weet wat er fout kan gaan en dit op kan lossen en die zelfstandig en/of in teamverband boormachines kan verplaatsen en monteren. Dat zijn exact de eigenschappen die mij omschrijven. Uiteraard ben ik voorzien van de benodigde certificeringen en ervaringen zoals u terug kunt lezen in mijn CV en ik nodig u uit om gebruik te maken van mijn referenties.

Ik werk al ruim 7 jaar met boorinstallaties. Van klein tot groot formaat ben ik op de hoogte van zo goed als alle technische aspecten en ben ik door mijn ervaring in staat om effectief te werken en snel fouten op te sporen en te herstellen.

Ik heb ervaring op het vaste land en op zee en ik ben in staat om zelfstandig professionele rapportages op te maken. Ik ben flexibel als het gaat om lange perioden van huis zijn.

Ik ben zeer gemotiveerd om deze functie te gaan vervullen en ik ben per direct beschikbaar.

Ik laat u graag in een persoonlijk gesprek zien hoe ver mijn kennis en ervaring rijkt en wat ik kan toevoegen aan uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening onder de motivatiebrief)

Naam

Bijlage: cv

Meer tips, voorbeelden en gratis motivatiebrieven? 

Wil je nog meer tips en adviezen of voorbeelden? Bekijk dan onze motivatiebrieven voor meer inspiratie.
Ook kun je lezen op de pagina Motivatiebrief schrijven, hoe je het beste je brief kunt opstellen, zoals een goede motivatiebrief hoort te zijn!
Succes met het tot je nemen van de geboden informatie, zodat het kan helpen in het op sollicitatiegesprek komen en uiteindelijk krijgen van die mooie baan.